Bilete

Accesul la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est se face pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul Eventbook.ro, iar în perioada 2-11 octombrie 2015, la fiecare dintre casieriile cinematografelor Elvira Popescu şi Studio din Bucureşti.

S-au pus în vânzare următoarele:

 • Festival Pass - 250 lei. Acest abonament este nominal, se personalizează cu numele și fotografia posesorului. El poate fi folosit pentru a permite accesul posesorului la toate proiecţiile şi evenimentele din festival.
 • Bilet individual de intrare - 13 lei. Biletul este valabil pentru o singură intrare la Cinema Elvira Popescu sau Cinema Studio, exclusiv la proiecţia pentru care a fost achiziţionat.
 • Bilet individual pentru Gala de deschidere – 20 lei.
 • Bilet individual pentru Proiecţia-eveniment de închidere - 20 lei.
 • Bilet individual de intrare la evenimentul Trippy Animation Night, care va avea loc în seara de sambata, 3 octombrie 2015, la ora 22:30, la Cinema Studio - 20 lei. Accesul minorilor în sala de proiecţie este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Bilet individual de intrare la Animusic Night, care va avea loc joi, 8 octombrie 2015, ora 22:00 -  15 lei. Biletul permite intrarea la proiecţia ce include ambele programe ale competiţiei de Videoclip.
 •  Bilet individual de intrare la evenimentul Creepy Animation Night, care va avea loc în seara de vineri, 9 octombrie 2015, la ora 23:00, la Cinema Patria - 40 lei. Accesul minorilor în sala de proiecţie la Creepy Animation Night este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.
 •  Bilet de intrare la secţiunea Minimest - 7 lei, tarif general pentru o persoană. Asigură intrarea pentru proiecţiile din cadrul secţiunii Minimest.
 • Re:Animation Hub: acces liber la toate proiecţiile şi prezentările.
 • Luni – vineri, acces liber în toate sălile, la toate proiecţiile până la 16:30 inclusiv, pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, pe baza unui document valabil.

 

Bilete pentru orice proiecţie, din orice locaţie şi din oricare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe site-ul eventbook.ro, şi de la casieriile celor două cinematografe, pe perioada festivalului.

Pentru că așteptăm entuziaști ai animației în număr mare în cinematografe, la ediția aniversară Anim’est, vrem să ne asigurăm că vei avea un loc la proiecțiile la care îți dorești cel mai tare să ajungi. Așa că am pus la punct un sistem de rezervări online care îți oferă posibilitatea să îți asiguri din timp un loc în cinema.

E simplu să faci o rezervare:

 1. Intră pe eventbook.ro
 2. În dreptul filmului la care vrei să mergi, apasă butonul AM FESTIVAL PASS
 3. Introdu codul de bare al abonamentului sau al legitimației tale.

Vei primi o confirmare pe e-mail prin care ți se va confirma rezervarea. Aceasta se anulează cu 15 minute înainte de începerea filmului. IMPORTANT: Rezervările nu sunt obligatorii, însă îți asigură un loc în sală, în limita capacității acesteia.

Pentru evenimentele organizate în Journey Pub, acolo unde intrarea este liberă, vă invităm să faceți rezervare pentru evenimentul dorit trimițând, cu cel puțin 24 de ore înainte, un e-mail la adresa: rezervari@animest.ro. specificați în subject numele concertului/petrecerii, și în corpul mailului, numele persoanei.

rezervarea se face pentru o singură persoană și se anulează cu jumătate de oră înainte de concert/petrecere. IMPORTANT: rezervările nu sunt obligatorii, ci doar asigură un loc la eveniment.