Bilete

Accesul se face pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul Eventbook.ro, iar în perioada 29 septembrie – 8 octombrie la casieriile locaţiilor.

Festival pass - 150 lei. Este nominal şi asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul festivalului. Deținătorii de Festival pass trebuie să trimită o poză la adresa festivalpass[at]animest.ro

Bilet – 10 lei (tarif unic). La 5 bilete achiziționate, unul este gratuit. Promoție valabilă online și la casele de bilete. Nu include biletele la Deschidere şi proiecţie, Minimest, Creepy Animation Night, Trippy Animation Night, Animusic Night, Gopo Re:Animation Night, Anim’est AfterPary, Harun, Închidere şi teatru.

Bilet Deschidere şi Loving Vincent – 20 lei (tarif unic)

Bilet Minimest, secţiunea pentru copii – 5 lei (tarif unic)

Bilet Creepy Animation Night – 30 lei (tarif unic)

Bilet Trippy Animation Night – 20 lei (tarif unic)

Bilet Animusic Night şi concert Coma – 25 lei (tarif unic)

Gopo Re:Animation Night – 15 lei (tarif unic)

Ceremonia de premiere - 15 lei (tarif unic)

Spectacol HARUN închidere festival – 35 lei

Spectacol HARUN matineu – 25 lei

Anim’est AfterParty – concert RoadkillSoda – 15 lei

Pentru grupurile organizate prin şcoli, se asigură gratuitate pentru copii şi pentru cadrele didactice însoţitoare, la orice proiecţie din programul Minimest. Cu rezervare prealabilă.

Pentru grupurile de min. 5 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică accesul este gratuit pentru copii.

Grupurile de min. 10 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică, vor fi considerate grupuri organizate dacă rezervarea este făcută în prealabil. În acest caz, accesul este gratuit şi pentru adultul însoţitor.

La Cinema Elvire Popesco si Cinema Eforie, de luni pâna vineri, acces liber la toate proiecțiile pâna la 16:30 (inclusiv) pentru copii, elevi, studenți si pensionari, pe baza talonului sau a carnetului de elev/student vizat la zi.

CINETic - acces gratuit, în limita locurilor disponibile. Vă puteți rezerva locul printr-un email la adresa cinetic@animest.ro. Rezervarea se anulează cu 10 minute înainte de ora de începere a evenimentului. 

 

***** 
Pentru grupurile organizate prin şcoli, se asigură gratuitate pentru copii şi pentru cadrele didactice însoţitoare, la orice proiecţie din programul Minimest. Cu rezervare prealabilă. 
Rezervare la ana.munteanu[at]animest.ro

***** 
Grupurile de min. 10 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică, vor fi considerate grupuri organizate dacă rezervarea este făcută în prealabil. În acest caz, accesul este gratuit şi pentru adultul însoţitor. Rezervare la ana.munteanu[at]animest.ro