Căutăm voluntari pentru Anim'est 2017

Cu siguranță ai fost fan al filmelor de animație, la un moment dat în viață.

Ai acum șansa de a reactiva copilul din tine și de a ne ajuta să aducem un festival internațional mai aproape de fiecare omuleț din București.  

Dacă ești entuziast si dedicat, completează formularul de înscriere (CLICK AICI) până în data de 12 septembrie și hai să-ți găsim locul la Anim’est. Pentru a ne cunoaște mai bine, te vom aștepta la o scurtă întâlnire, iar rezultatele vor fi anunțate până pe 17 septembrie.

Vei putea să câștigi experiență lucrând alături de o echipă pasionată într-unul dintre departamentele noastre (guest, promovare, PR, tehnic, etc), vei avea acces la toate filmele şi evenimentele din timpul festivalului, vei cunoaşte invitaţii și echipa, vei crea o legătură cu ceilalți voluntari și vei simți atmosfera unuia dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa, chiar din interiorul acestuia.

În plus, experiența de voluntar în organizarea unui festival internaţional de film s-ar putea să conteze mult în CV-ul tău. Iar odată ce această experiență se va încheia, vei avea șansa să faci parte chiar din echipa Anim’est. Nu de alta, dar o mare parte din echipa festivalului este formată din foști voluntari.

Pentru efort şi implicare, cu toții veți primi diploma de participare sau dovada de practica, dar şi materiale promoţionale.

Înscrie-te acum în echipa de voluntari a celui mai îndrăgit festival de film din București!

Cea de-a doisprezecea ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est va avea loc în perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017, în București.

 

Notă: Dacă ai sub 18 ani și dorești să aplici ca voluntar Anim'est, ia aminte că vei avea nevoie de acordul in scris al părinților. Îți vom oferi mai multe detalii odată ce primim înscrierea ta.