Căutăm voluntari pentru Anim'est 2018

O parte esențială din magia Anim’est – singurul festival din România dedicat exclusiv filmului de animație – sunt voluntarii noștri, despre care se spune că ar forma cea mai dinamică, simpatică, determinată și pusă pe fapte (și distracție) echipă, în fiecare an. Continuăm în același spirit și dăm start înscrierilor în echipa de voluntari rock'n'roll a ediției noastre cu numărul 13!

Completează formularul de înscriere (CLICK AICI) până pe 16septembrie și hai să îți găsim locul la Anim’est. Vei lucra alături de o echipă pasionată într-unul dintre departamentele noastre, vei avea acces la filmele şi evenimentele din timpul festivalului, vei cunoaşte invitaţii festivalului, vei crea o legătură cu ceilalți voluntari și vei simți atmosfera unui festival de talie internațională, chiar din interiorul acestuia.

În plus, dacă la finalul acestei experiențe ți-am rămas în minte și vei dori să fii în continuare aproape de noi, ai șanse să revii în calitate de membru al echipei Anim’est . Apropó, o bună parte din echipa de astăzi a festivalului este formată din foști voluntari.

Cea de-a treisprezecea ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est va avea loc în perioada 28 septembrie - 7 octombrie 2018, în București.

 

Notă:

 Rezultatele se vor anunța pe 19 septembrie.

Dacă ai sub 18 ani și dorești să aplici ca voluntar Anim'est, vei avea nevoie de acordul în scris al părinților. Îți vom oferi mai multe detalii odată ce primim înscrierea ta.

Publicata: 30.08.2018