Cine-Concert Felix the Cat | Cine-Concert Felix the Cat | Felix the Cat Cine-Concert

Cine-Concert Felix the Cat cu muzica originală compusă şi interpretată de Simona Strungaru Symphonics

Simona Strungaru Symphonics este un concept muzical modern inedit, ce interpretează muzica originală și orchestrații semnate de Simona Strungaru.

SSS a fost lansat în 2015, în cadrul Nopții Albe a Bucureștiului, interpretând în premieră Simfonia I „Gaston” pentru orchestră și live visuals.  Evenimentul l-a avut ca invitat pe artistul plastic Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată).

SSS are un orizont artistic larg, colaborând în variantă orchestrală cu formația Voltaj în mega-producția “Din toată inima” (2015) și ca suport pentru filmul „Transilvania Dragon” în regia lui Sabin Dorohoi sau participând la Premiile Gopo (2016), cu muzica originală pentru un colaj de filme semnate Ion Popescu Gopo.

Prin abordare, muzica depășește granițele lumii clasice, fiind exploatate posibilitățile tehnice ale instrumentelor tradiționale și prin folosirea de procedee tehnologice creative.

Cine-concertul „Felix the Cat” este alcătuit din 8 filme în care binecunoscutul protagonist întâlnește situații dintre cele mai diverse. Muzica susține acest curajos motan, prezentând faptele exclusiv subiectiv și deopotrivă obiectiv.


Regizor:
Ţara:
An: 2016 | Durata: 0 minute | Sectiune: Inchidere Anim'est 2016

Program:
Sâmbătă 15.10.2016 ora 20:00, la Cinema Eforie