16th edition
October 8-17, 2021

Virtual Cinema FAQ

Unde pot vedea lista proiecțiilor?

Poți vedea lista direct pe platforma sau pe Eventbook.

 

Cum îmi cumpăr un bilet pentru o proiecție?

Ai două variante.

De pe platforma de Cinema Virtual. Dacă nu ești deja logat/ă pe platformă, va trebui să îți faci întâi un cont. După ce introduci adresa de email, vei primi un mesaj cu un cod de confirmare. În fereastra următoare introdu codul și apoi crează-ți o parolă. Apoi găsești proiecția pe care vrei să o vezi, selectezi biletul și Buy, îți introduci detaliile de card, apesi Pay Now și gata.

De pe Eventbook. Selectezi proiecția pe care vrei să o vezi, o plătești și vei primi pe email un cod. Apoi mergi pe platforma de Cinema Virtual, verifici că ești logat/ă, selectezi proiecția pentru care ai cumpărat bilet, selectezi prețul biletului și apeși Buy. Selectezi I have a coupon code, introduci codul primit pe email de la Eventbook, apeși pe Redeem și gata.

În final, vei găsi biletul cumpărat pe platformă, apăsând în dreapta sus My Account > Dashboard.

Plățile efectuate direct pe platforma online sunt procesate de Stripe cu respectarea tuturor normelor de securitate. Cu toate acestea, este posibil să întâmpinați dificultăți dacă folosiți carduri de la Banca Transilvania. În acest caz vă recomandăm să folosiți opțiune de cumpărare prin Eventbook. 

 

De unde pot urmări o proiecție?

Proiecțiile de pe platforma de Cinema Virtual pot fi urmărite doar de pe teritoriile României și al Republicii Moldova, din cauza drepturilor de distribuție a majorității filmelor. 
Chiar dacă îți vei cumpăra bilet, nu vei putea urmări proiecțiile din afara țării

 

Când pot urmări o proiecție?

Proiecțiile sunt disponibile până pe 30 martie.

 

Cum pot urmări o proiecție?

După ce ai cumparat un bilet, intră pe platforma de Cinema Virtual și la Screenings vei vedea lista de proiecții pentru care ți-ai cumpărat bilet. Alege proiecția pe care vrei să o urmărești și apasă Watch
 

Cum pot controla proiecția?

Poți da Pause și Play, în caz că vrei să faci o pauză scurtă pentru un snack. Poți și să navighezi înainte și înapoi în cadrul unui film.


 

Am probleme cu subtitrările, ce să fac?

Dacă a înghețat o linie de subtitrare pe ecran după ce ai dat pauză, dacă s-au desincronizat subtitrările sau dacă nu apar deloc, dă un refresh paginii. 
Ar trebui să se rezolve.

  

Pot urmări proiecții de pe mai multe dispozitive?

Da, poți vedea proiecțiile de pe orice dispozitiv pe care ești logat/ă. Dar nu poți urmări decât de pe un singur dispozitiv în același timp.

 

Pe ce dispozitive pot să folosesc platforma de Cinema Virtual?

Poți folosi orice dispozitiv cu un browser modern (cum ar fi Chrome, Firefox, Edge, Safari) si actualizat. Nu putem garanta compatibilitatea cu versiuni vechi de browsere.

 


Dacă ai vreo întrebare la care nu ne-am gândit, scrie-ne pe support [at] animest.ro.
Vizionare plăcută!