Juriul sectiunilor lungmetraj international și competiție românească

Luce Grosjean (Franța)

În 2014 Luce a înfiinţat Sève Films, o companie de distribuţie al cărei scop este să promoveze filme studenţeşti în festivaluri de animaţie, dar şi regizori tineri şi talentaţi. În 2017, Luce s-a asociat cu Miyu Productions pentru a pune bazele Miyu Distribution, o companie specializată în vânzări internaţionale şi distribuirea filmelor în festivaluri. Anul acesta festivalul Anim'est a selectat mai multe scurtmetraje şi filme realizate de studenţi şi reprezentate de Miyu Distribution.Pavel Horáček (Cehia)

Pavel s-a născut în České Budějovice, Cehia. A absolvit secţia de Istorie a Filmului şi Cultură Audiovizuală a Universităţii Masaryk din Brno cu o teză despre mijloace de expresie şi tehnici specifice de animaţie. Timp de trei ani a fost directorul artistic al AniFest, Festivalul Internaţional de Animaţie din Teplice. Din 2013 este directorul artistic al festivalului Anifilm din Třeboň, festivalul invitat la această ediţie a Anim'est. Pavel a făcut selecţia pentru trei antologii de animaţie cehă lansate pe DVD de Institutul Ceh de Animaţie. Pregăteşte programe speciale de animaţie pentru diverse instituţii din Cehia şi din străinătate. Pavel scrie despre film în general şi animaţie în special şi a fost membru al juriului la numeroase festivaluri internaţionale.Sergiu Negulici (România)

Sergiu Negulici desena cu pasiune în copilărie, iar părinţii i-au luat în serios această preocupare. În timp ce studia sculptura la Universitatea de Arte din Bucureşti, a început să lucreze la primul studio de postproducţie din România, unde a făcut parte dintr-un val de artişti digitali din advertising. 18 ani mai târziu, a avut şansa să coordoneze o mică de echipă ce lucra pentru lungmetrajul animat Muntele magic, în regia Ancăi Damian. De atunci s-a concentrat mai mult pe animaţie şi a debutat cu scurtmetrajul Splendida moarte accident, care a primit premii la festivaluri precum Annecy, CINANIMA, Animateka, Anim’est, Molodist Kiev, Hiroshima şi multe altele. Acum lucrează la al doilea scurtmetraj şi coordonează o echipă de animatori pentru studioul său, Reniform Production.