S-au pus în vânzare abonamente pentru a 8-a ediție Anim'est

Au fost puse în vânzare atât abonamentele pentru 5 și 10 proiecții cât și Festival Pass-uri pentru cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est.

Abonamentul asigură accesul la 5/10 intrări la una sau mai multe proiecţii din programul festivalului. Abonamentul este nenominal şi poate fi folosit atât pentru a permite accesul posesorului la 5/10 proiecţii, cât şi pentru accesul mai multor persoane la una sau mai multe proiecţii din cadrul festivalului, în limita celor 5/10 intrări. Abonamentul nu este valabil la Night of Trash Bin TreasuresCreepy Animation Night, nici la evenimentele din Club Control. Prețul unui abonament pentru 5 proiecții este de 50 lei iar prețull unui abonament pentru 10 proiecții este 90 de lei.

Festival Pass-ul este un abonament nominal, personalizat cu numele și fotografia posesorului. El poate fi folosit pentru a permite accesul posesorului la toate proiecţiile din festival, cu excepţia Night of Trash Bin Treasures, Creepy Animation Night și a evenimentelor din Club Control. Prețul unui festival Pass este de 180 de lei.

Acestea pot fi achiziționate online de pe http://eventbook.ro