Vizionează filme online
Cinema virtual
editia a 18-a
6-15 octombrie 2023

Atom Art: între experimente și filme pentru copii, Sabine Andersone & Edmunds Jansons

Atom Art este un studio de animație independent cu sediul în Riga, Letonia. Înființat în 2001, studioul de animație Atom Art activează în două domenii principale - dezvoltarea de conținut de înaltă calitate destinat copiilor într-o varietate de formate, inclusiv seriale TV, emisiuni speciale și filme de animație de lung metraj, precum și producția de filme scurte de autor. 

În timp ce experimentează cu diferite tehnici, munca Atom Art extinde diversitatea animației letone - studioul a produs filme în animație cu nisip, cărbune pe hârtie, animație decupaj, animație cu păpuși și alte tehnici. În ultimii ani, Atom Art a prezentat în premieră lungmetrajul de animație "Jēkabs, Mimmi and the Talking Dogs" și peste zece scurtmetraje de animație premiate, care au călătorit în festivaluri din întreaga lume.

Pe lângă filmele de animație, studioul colaborează, de asemenea, cu diverși parteneri pentru a concepe titluri de filme, secvențe animate și grafică pe calculator pentru documentare, filme de lungmetraj și seriale.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. 
Limba de desfășurare a evenimentului: Engleză.
 

Reprezentatii
  • Institutul Cervantes
    13-10-23 11:30