editia a 17-a
7-16 octombrie 2022

Stiri Animest

Meniu blog
Program Animest.16: Summer Special
  Miercuri, 1 iunie Grădina Kulterra 10:00 – Atelier de pictură pentru copii cu Natalia Romanciuc (2 ore) 21:00 – Fritzi, pov..
Citește mai mult
De astăzi, creatoarele din industria de animație se pot înscrie în programul Sisterhood of Young Animation Auteurs, powered by Animest
După succesul primei ediții, Sisterhood of Young Animation Auteurs (SYAA) revine la Animest.17, oferind noi oportunități de dezvoltare ..
Citește mai mult
Start înscrierilor la cea de-a 17-a ediție Animest!
Animest, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din țară, deschide perioada de înscrieri pentru ediția cu numărul 17, progra..
Citește mai mult
Animest.16
Dragi creatori, distribuitori și iubitori de film de animație, Vă mulțumim pentru 10 zile memorabile! Cea de-a 16-a ediție Animest a ajuns la final..
Citește mai mult
Scurtmetrajul belgian Easter Eggs câștigă Trofeul Animest 2021
Easter Eggs, producția belgiană semnată de Nicolas Keppens, câștigă Trofeul Animest la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film..
Citește mai mult
It’s her time! Excelența feminină în industriile creative: Carolina (Tattoo artist)
Seria de discuții cu profesionistele din domeniile creative, inițiată de Animest în jurul temei ediției din acest an, se încheie astăzi, &..
Citește mai mult
Premiile Animest 2021
Trofeul Animest Easter Eggs, r. Nicolas Keppens (Belgia 2021, 14 min)   Premiul Publicului Affairs of the Art, r. Joanna Quinn (Marea..
Citește mai mult
It’s her time! Excelența feminină în industriile creative: Catinca Drăgănescu
Una dintre cele mai influente voci din lumea regiei de teatru și a dramaturgiei contemporane, Catinca Drăgănescu a debutat în domeniu în u..
Citește mai mult
Profesionistele din industria internațională a filmului de animație își dau întâlnire la București, la cea de-a 16-a ediție Animest
Omagiate la cea de-a 16-a Animest, artistele care au revoluționat lumea filmului de animație se pregătesc să-și întâlnească publicul din R..
Citește mai mult
It’s her time! Excelența feminină în industriile creative: Suzana Dan
Excelența feminină în animație, tema ediției din acest an a Festivalului Internațional de film Animest, aduce pe marile ecrane din București și ..
Citește mai mult
It’s her time! Excelența feminină în industriile creative: Andreea Borțun
La cea de-a 16-a ediție Animest, celebrăm excelența feminină în animație și te invităm să descoperi, printr-o amplă selecție de filme regizate d..
Citește mai mult
It’s her time! Excelența feminină în industriile creative: Teodora Vamvu
Teodora este omul care aduce veștile despre Animest în toată țara prin intermediul Radio Guerrilla, partenerul nostru media principal și prieten..
Citește mai mult