editia a 17-a
7-16 octombrie 2022
Meniu blog

Căutam voluntari pentru Animest.16!

Animest caută din nou voluntari! Avem nevoie de tine, avem nevoie de timpul tău și de implicarea ta.

Noi punem la bătaie multă voie bună, acces la toate proiecțiile din festival (in limita locurilor disponibile, a timpului și a vârstei), diploma de voluntar pentru fiecare dintre voi, premiul pentru cel mai bun voluntar din fiecare departament, premiul pentru voluntarul anului si bineințeles marea petrecere de voluntari de la sfarșitul festivalului.

Tu trebuie să vii cu voia bună si dorința de a ajuta la organizarea celui mai important festival de animație din România. Animest nu e întreg fără voluntari!

Găsești aici formularul de înscriere: https://forms.gle/6dZRP3R8FcqanySQ9

Alte informații:
* Pentru a ne asigura că prevenim răspandirea infectării cu coronavirus COVID 19, voluntarii vor purta mască pe toată perioada festivalului, conform normelor sanitare in vigoare.
* Vor avea prioritate voluntarii care au schema de vaccinare împotriva COVID-19 completă sau care pot face dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR sau antigen valabil oricând pe perioada festivalului.
* Dacă ai mai puțin de 18 ani vom avea nevoie de acordul unui parinte. Îți vom pune noi la dispoziție formularul necesar.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!