editia a 18-a
6-15 octombrie 2023

Erotica Vol. 3

Big Brother este cu ochii pe tine și vrea să controleze tot ceea ce faci. Mai ales trupul tău. Cum îl miști, ce faci cu el, ce porți pe el. Monitorizează dacă ai făcut avort, supraveghează dacă cineva vrea să facă tranziția, îți poruncește pe cine să iubești și așa mai departe. Dar trupul tău nu-i aparține, este al tău și ar trebui să faci ce vrei cu el!

În acest program special, vă prezentăm două secțiuni care explorează erotismul, corpo-realitate și dorința în scurtmetraje animate. Secțiunea Take Me To Your Venus abordează tema existențialismului și relația dintre trup și minte. Vorbește despre pasiune și dragoste. A doua secțiune, Cactus, Slug And Horny Fruits, se concentrează pe o percepție mai nebunească a erotismului. Deschide porțile către alte lumi bizare în care orice este posibil.

Pe de o parte, ambele secțiuni sunt o sărbătoare a diversității sexuale și a exprimării iubirii sexuale, dar sunt, pe de altă parte, un fel de protest. Pentru că să iubim, să ne acceptăm trupurile, să ne bucurăm de ele pe cont propriu sau împreună cu altcineva este o formă de rebeliune împotriva ostracizării și patriarhatului.

Jakub Spevák, curatorul programului

Reprezentatii
  • Cinemateca Eforie
    10-10-23 23:00
    Rezervă