editia a 19-a
4-13 octombrie 2024

Trippy Animation Night Volume 7

Anul acesta, Trippy Animation Night este un amestec straniu de fragmente care i-au atras atenția corespondentului dvs. dl Hermerhorst sau pe care le-a redescoperit în arhivele secrete din Amsterdam. Ca de obicei, compilația s-a construit în jurul unor personaje și lucruri cu mișcări ciudate, ritmuri stranii, dinamism ieșit din tipare.

Volumul 7 aduce și noutăți printre criteriile deja obișnuite: scheme scatologice, teroare totalitară și jucării pentru băieți. Temele noastre deja obișnuite – erotică imprevizibilă, porno și monstruozități – vă vor întreține alături de fenomenalele filme în 2,5D. De la efectele halucinante ale drogurilor inteligente mai inteligente decât consumatorii, până la impactul sănătos al muzicii clasice, ediția specială pentru perioada de pandemie vă va ține în fața ecranului 105 minute de nebunie garantată. Masca pentru gură și nas nu e obligatorie. Masca pentru ochi e interzisă. Frumusețea este în ochii privitorului. 

Așezați-vă comod și bucurați-vă de filme… Cu speranța de a vă fi din nou alături în sala de spectacole, la următoarea ediție a festivalului!

Michael Helmerhorst, curator

Teme:

Trippy Leader
Animated Docs
Scatologic Schemes
Close Encounters of the Worst Kind
Hallucinations & Bad Trips
Tex Arcana
Popular Tunes
Powerplay
Famous Monsters of Filmland
2.5 Dimensional Film
Loops & Droodles
Toys for Boys
Footage, Lost & Found
Erratic Erotics
The Modern Classics

Reprezentatii